Opinie - Invest Construction

Opinie

Najlepszym potwierdzeniem jakości przygotowanych produktów są opinie wyrażone przez osoby, które już skorzystały z naszej oferty. Dzięki przemyśleniom osób, które egzamin na uprawnienia budowlane mają już za sobą, można przekonać się w jakim stopniu przygotowane rozwiązania są pomocne w trakcie nauki prowadzącej do zdobycia uprawnień budowlanych na terenie całej Polski.

Zachęcamy także do dodawania kolejnych opinii osoby, które już skorzystały z naszych materiałów edukacyjnych w postaci programów przygotowanych do egzaminu pisemnego, ustnego czy też aktów prawnych.

Data: 6 luty 2020

Nick: Kamil

Izba: mazowiecka

Specjalność: konstrukcyjno-budowlana

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

94%

Egzamin zdawałem w izbie mazowieckiej kilka miesięcy temu. Uczyłem się tylko z programu. Mój wynik egzaminu to 94%. Program znacznie ułatwia naukę. Bez niego bym sobie nie poradził.

Data: 5 styczeń 2020

Nick: Anka

Izba: podlaska

Specjalność: konstrukcyjno-budowlana

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

98%

Egzamin na uprawnienia budowlane zdawałam w specjalności konstrukcyjno-budowlanej jednocześnie do projektowania i wykonawcze. Uczyłam się z Państwa programu Materiały są rewelacyjnie przygotowane. Bardzo dziękuję za Państwa wysiłek jaki wkładacie w to aby program działał prawidłowo. Podsyłam moje pytania które pamiętam z egzaminu ustnego. Może komuś też pomogą:

  1. Podaj wyposażenie stanowiska spawalniczego.
  2. Jakie są wymiary próbek do wykonywania badań cech zapraw stwardniałych? (poza wytrzymałością na rozciąganie i przyczepnością)
  3. Zasady określenia otulenia dla słupów i stropów.
  4. Wymień prawa i obowiązki kierownika budowy.
  5. Co należy dołączyć do wniosku o pozwolenie na rozbiórkę?
  6. Na podstawie przykładowej budowy podać zasady wykonania stropu Filigran (wady i zalety.
  7. Podaj wzór na obliczanie wytrzymałości na ściskanie zapraw budowlanych (Rs).

Data: 30 grudzień 2019

Nick: Patryk

Izba: pomorska

Specjalność: architektoniczna

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

100%

Egzamin zdawałem w izbie pomorskiej, ze specjalności architektonicznej. Przygotowywałem się tylko z programu. Powtórzyły się niemalże wszystkie pytania. Do ustnego również przygotowywałem się z programem, więc też do przodu. Kupiłem segregator i zabrałem go ze sobą na ustny. Dobra rzecz, bo mogłem swobodnie z niego korzystać podczas przygotowania się. Są tu wszystkie potrzebne ustawy i rozporządzenia. Dzięki za pomoc w nauce.

Data: 28 grudzień 2019

Nick: Gość

Izba: podkarpacka

Specjalność: instalacje sanitarne

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

94%

Zakupiony na stronie program stanowił moje jedyne źródło do nauki. Bardzo się cieszę że go zakupiłem, bo bez programu nie dałbym sobie na pewno rady. Pytania na pisemnym są szczegółowe. Trzeba zapamiętać wszystkie określone przepisami odległości, a nie jest to łatwe. Na samym programie uzyskałem 94%.

Data: 25 grudzień 2019

Nick: Mezo

Izba: opolska

Specjalność: hydrotechniczna

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

92%

Super program. Uczyłem się tylko z niego. Przygotowywałem się dwa tygodnie przed egzaminem. Nie wszystko ogarnąłem, ale i tak udało mi się zdać Ustny wydawał mi się łatwiejszy niż pisemny, bo była to rozmowa z komisją.

Data: 12 grudzień 2019

Nick: Dawid

Izba: mazowiecka

Specjalność: drogowa

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

96%

Egzamin pisałem dla specjalności drogowej. Programik fajny i bardzo pomocny. Zakupiłem też segregator z aktami prawnymi. Bardzo przydaje się spis treści przed każdym aktem prawnym. W normalnych aktach tego nie ma (tych ze strony sejmu). Na pisemnym miałem dwa nowe pytania. Na ustnym wylosowałem zestaw nr 4:

  1. Co jest przyczyną uszkodzenia nawierzchni?
  2. Kiedy należy wykonywać plan BIOZ i kto jest odpowiedzialny za jego sporządzenie?
  3. Podaj jakie zadania na budowie ma geodeta.
  4. Urządzenia zapewniające BHP na placu budowy.
  5. W jaki sposób przeprowadza się naprawę nawierzchni bitumicznej na podbudowie sztywnej przy spękaniu odbitym?
  6. Projektowanie nasypów na gruntach słabonośnych.
  7. Jakie warstwy wymagają zastosowania SMA? Jakie stosuje się lepiszcza i stabilizatory? Na co należy zwrócić uwagę podczas projektowania mieszanki?
  8. Różnice między podbudową betonową a podbudową z chudego betonu.

Data: 10 grudzień 2019

Nick: Mezo

Izba: małopolska

Specjalność: mostowa

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

95%

Jestem bardzo zadowolony z egzaminu i z wyniku. Na egzaminie pojawiło się 95% pytań z programu. Kilka z nich było inaczej sformułowane, ale wiadomo było o co chodzi.

Data: 10 grudzień 2019

Nick: Kasia

Izba: wielkopolska

Specjalność: drogowe

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

98%

Egzamin raczej prosty. Nie było tu nic co mogło mnie zaskoczyć. Program rewelacyjny. Wybrałam wersję NA Komputer i Android. W pracy przerabiałam sobie testy na telefonie, a w domu uczyłam się na kompie. Moje pytania na ustny:

  1. Jaki zakres, wymagania i ograniczenia precyzuje norma dotycząca betonu?
  2. Technologia wykonania stabilizacji cementem na miejscu o Rm=1,5Mpa.
  3. Technologia wykonania warstwy ścieralnej SMA. Podaj warunkami jej przygotowania.
  4. Technologia wykonania drogi z kruszywa na geowłókninie
  5. Omów sposób projektowania pochylenia skarp, nasypów, wykopów, rowów.

Data: 5 grudzień 2019

Nick: Pan P.

Izba: zachodniopomorska

Specjalność: instalacje sanitarne

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

93%

Polecam wszystkim kolegom program Uprawnienia Budowlane. Kupiłem program na egzamin pisemny, ustny i segregator. Super przygotowane materiały. Bezsprzecznie najlepszy na rynku. Przesyłam moje pytania z egzaminu ustnego:

  1. Co to jest aprobata techniczna;- co musi zawierać dokumentacja powykonawcza instalacji wodociągowej;
  2. Natomiast z praktyki: jakie wymagania muszą spełniać studzienki i jakie mamy typy;
  3. Urządzenia zabezpieczające instalację w układzie zamkniętym;
  4. Opisać proces montażu centrali wentylacyjnej kompaktowej;
  5. Co to jest filtr pośredni, zasada działania
  6. Uczestnicy procesu budowlanego. Kim są omów obowiązki i prawa jednego z nich.

Data: 28 listopad 2019

Nick: Misiek

Izba: wielkopolska

Specjalność: instalacje elektryczne

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

95%

Na egzaminie miałem wszystkie pytania które były w programie. Nie jestem pewny co do jednego z nich ,dlatego 99%, a nie setka. Chodziłem też na kurs na uprawnienia w mojej izbie. Przydało się, bo przekazali nam wiele cennych wskazówek praktycznych, nie tylko do egzaminu ale też do pracy w zawodzie.

Data: 26 listopad 2019

Nick: Kamila

Izba: lubuska

Specjalność: konstrukcyjno-budowlana

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

96%

Egzamin z tym programem to bułka z masłem. Powtórzyło mi się 96%. Uczyłam się z programu on-line. Miałam też akty prawne do których starałam się zaglądać przy nauce aby orientować się później na ustnym gdzie szukać odpowiedzi. To jedyny taki program który ma taką dużą bazę pytań.

Data: 25 listopad 2019

Nick: Dejw

Izba: pomorska

Specjalność: drogowa

Sesja egzaminacyjna: jesień 2019

98%

W sesji jesień 2019 była bardzo wysoka powtarzalność z programu. Nie tylko dla mojej specjalności. Inni uczestnicy kursu też chwalili sobie ten program. Osobiście pracuję z Budimexie i u nas wszyscy uczyli się z tego programu. Przy zakupie kilku licencji dostaje się fajną zniżkę.

Data: 18 wrzesień 2019

Nick: Daniel

Izba: warmińsko-mazurska

Specjalność: mostowa

Sesja egzaminacyjna: wiosna 2019

98%

Witam. Jestem po egzaminie ze specjalności mostowej. Egzamin zdawałem w ostatniej sesji 22 listopada 2019. Na egzaminie miałem 98% powtarzalności z programu Warto podejść do egzaminu przygotowanym, bo wstyd tego nie zdać z takimi materiałami. Wystarczy się nauczyć a zdanie to wówczas czysta formalność.

Data: 9 wrzesień 2019

Nick: Pixel

Izba: świętokrzyska

Specjalność: konstrukcyjno-budowlana

Sesja egzaminacyjna: wiosna 2019

95%

Mój wynik na egzaminie to 95%. Jedno nowe pytanie, którego nie widziałem w programie. Dotyczyło metra. Koledzy którzy uczyli się z programu również zadowoleni. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Data: 14 sierpień 2019

Nick: Kamil

Izba: lubelska

Specjalność: instalacje telekomunikacyjne

Sesja egzaminacyjna: wiosna 2019

95%

Bardzo obszerna baza pytań dla mojej specjalności. Egzamin pisałem w sesji jesień 2019. Rozwiązanie testu zajęło mi około 20 minut. Wyszedłem dobie na kawę i wróciłem sprawdzić wyniki. Bardzo się stresowałem przed egzaminem, ale nie było czego. Egzamin ustny też pomógł z programu.

Data: 10 lipiec 2019

Nick: Mala

Izba: łódzka

Specjalność: kolejowe (obiekty inżynierskie)

Sesja egzaminacyjna: wiosna 2019

92%

W programie bardzo pomocna jest funkcja podpowiedzi obrazkowych. Znacznie łatwiej zapamiętuje się wówczas prawidłową odpowiedź. Po przerobieniu pytań trzy razy bardzo dużo zostaje w głowie. Każde pytanie ma też zacytowany akt prawny, więc wiadomo jak została opracowana odpowiedź i czego wymaga komisja. Mój wynik na pisemnym to 92 %.

Twoja opinia jest dla nas ważna

Dziękujemy za przesyłanie Twojego zdjęcia lub zdjęcia Twojego logotypu.
Przesyłając swoje zdjęcie jednocześnie wyrażasz zgodę na jego publikację na naszej stronie WWW.

Akceptowalne pliki, to: .jpg, .jpeg, .png - Max: 2MB

* Pole wymagane

Podaj kod weryfikacyjny
0%